Natec Snail 8.5"

 • Може да добавите 19 точки с покупката на този продукт. Вижте повече

Кратко описание

изчерпан
Цена: 19лв.

Основни характеристики

 • иновативен графичен таблет
 • издръжлив LCD екран
 • висококачествен стилус
 • вграден магнит на гърба
пълни характеристики

Подобни продукти от Natec

Характеристики

Марка Natec
Описание
 • Natec Snail е иновативен графичен таблет, който ще намери много приложения във вашия дом. Той успешно ще замени традиционните хартиени тетрадки, спестявайки пари в дългосрочен план и допринасяйки за екологичната устойчивост. Таблетът ще позволи на децата ви да бъдат креативни и да се забавляват, като им позволи да развият въображението си по безопасен начин.
 • Уморени ли сте да карате децата си да се учат? Посегнете към модерния скицник, благодарение на който ще направите часовете по-интересни и ще насърчите децата да работят самостоятелно. Букви, цифри или може би английски? Вие сте ограничени само от въображението си!
 • Малкият размер на устройството означава, че винаги можете да го имате под ръка, което ще ви позволи да излеете спонтанните си мисли върху него по всяко време. Ултратънкият и лек (90g) дизайн ще се усеща удобно дори и в най-малките ръце, което ще гарантира на децата безгрижното забавление, от което се нуждаят.
 • Кажете сбогом на страници, разпръснати из дома ви, които никога не са там, където имате нужда от тях. С цифровия бележник можете да правите безкраен брой бележки, а благодарение на бутона за изтриване можете лесно да се отървете от тях, оставяйки си място за нови идеи. Специално заключване на бутон за изтриване ще ви позволи да съхранявате бележките си, без да се притеснявате за изтриване на съдържанието чрез неволно натискане на клавиша.
 • Таблетът е оборудван с изключително издръжлив LCD екран. Дисплеят е идеално ярък и има невероятна реакция на допир. Подходящата яркост на екрана няма да умори очите на потребителя, така че можете да използвате таблета, без да се притеснявате за здравето и близките си.
 • Към таблета е прикрепен висококачествен стилус, който успешно ще замени инструментите, необходими за художествена работа и създаване на бележки - моливи, химикалки, пастели и маркери. Конструкцията му е подобна на тази на писалката, което позволява ефективно използване на аксесоара. Със стилуса можете лесно да създавате необходимите бележки и да научите детето си да държи писалката правилно.
 • Има вградени магнити, разположени на гърба на корпуса. Благодарение на това можете да закачите списък за пазаруване, важни бележки или картичка от детето си на хладилника. Докато учите, можете да закачите таблета на черната дъска, за да ви помогне да създавате бележки или да интересувате детето си.
Размер Малък (S)
Захранване батерия CR2025
Размери (ДxШxВ) 225 x 145 мм
Тегло 90 гр
Интерфейс -
Бутони за бърз достъп 0
Цвят Черен
Гаранция 24 месеца
Работа с пръст Не
Работа с писалка Да
Wireless свързаност Не

Оторизирани сервизи

Списък с оторизирани фирми, които сервизират този модел. При проблем може да се обърнете към тях.